NTR HR Advies en budgetcoaching
Resultaatgericht HR advies en expert in coaching bij financiËle problemen
Wanneer kunt u NTR budgetcoaching inschakelen?

“U hebt net de aanmaning van de maandelijkse huur voldaan, maar dan blijkt de energierekening ook nog niet betaald. En er ligt ook nog een telefoonrekening van de vorige maand. Het ene gat wordt met het andere gedicht, maar de rekeningen blijven komen.....”

 Als u merkt dat er steeds vaker of maandelijks geld tekort komt om de rekeningen te betalen, is het raadzaam om de hulp in te roepen van een budgetcoach. Vooral als er steeds weer een nieuwe betalingsachterstand ontstaat. Het is belangrijk om verdere problemen met aanmaningen, een incassobureau of deurwaarder te voorkomen.

Ik stel samen met u weer orde op zaken en voorkom zo een financiële chaos. Er wordt een thuisadministratie opgezet met daarin een overzicht per ma

and en voor het gehele jaar. U ho

udt zelf de controle over het geld en maakt in overleg met mij de juiste beslissingen. Ook kijk ik naar mogelijkheden zoals zorgtoeslag, huurtoeslag en andere belastingzaken. Indien nodig kan ik u doorverwijzen naar schuldhulpverlenende organisaties.

Of heeft u misschien geen overzicht meer in uw administratie? Worden enveloppen niet meer geopend en is er geen zicht meer in de grote berg papier?

Door een budgetcoach te zoeken heeft u de eerste stap naar een andere toekomst gezet. Samen met u worden er oplossingen gezocht om veranderingen aan te brengen. Door dit samen met u te doen zal u in de toekomst dit zelfstandig aan kunnen pakken.

Contact
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul hier uw email adres in. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.